Torrent details for "Udemy JavaScript and ES6 Challenges Do you know JavaScript" Log in to bookmark
Controls:
×
Report Torrent
Please select a reason for reporting this torrent:
Your report will be reviewed by our moderation team.
×
Report Information
Loading report information...
This torrent has been reported 0 times.
Report Summary:
| User | Reason | Date |
|---|
Failed to load report information.
×
Success
Your report has been submitted successfully.
Checked by:
Category:
Language:
English
Total Size:
2.3 GB
Info Hash:
25579105D46533C0725C0A8F55F0A5F2DCF076EB
Added By:
Added:
Oct. 28, 2023, 10:37 a.m.
Stats:
|
(Last updated: July 3, 2026, 2:34 a.m.)
| File | Size |
|---|---|
| 1. LECTURE - Intro.mp4 | 28.2 MB |
| 1. LECTURE - Intro.srt | 1.5 KB |
| 2. LECTURE - Course Navigation.mp4 | 31.6 MB |
| 2. LECTURE - Course Navigation.srt | 1.9 KB |
| 3. PRACTICE - Exercise Files.mp4 | 7.3 MB |
| 3. PRACTICE - Exercise Files.srt | 436 bytes |
| 3.1 Exercise Files.zip.zip | 200.5 KB |
| 4. PRACTICE - Git repository with Exercise files.html | 1.1 KB |
| 5. PRACTICE - Software Setup.mp4 | 101.9 MB |
| 5. PRACTICE - Software Setup.srt | 6.5 KB |
| 1. CHALLENGE 1 - Sum numbers.mp4 | 21.2 MB |
| 1. CHALLENGE 1 - Sum numbers.srt | 1.2 KB |
| 10. ✓ CHALLENGE 5 - Ternary Operator - SOLUTION.mp4 | 70.0 MB |
| 10. ✓ CHALLENGE 5 - Ternary Operator - SOLUTION.srt | 3.8 KB |
| 11. CHALLENGE 6 - Arrow Functions.mp4 | 11.4 MB |
| 11. CHALLENGE 6 - Arrow Functions.srt | 642 bytes |
| 12. ✓ CHALLENGE 6 - Arrow Functions - SOLUTION.mp4 | 88.3 MB |
| 12. ✓ CHALLENGE 6 - Arrow Functions - SOLUTION.srt | 4.7 KB |
| 13. CHALLENGE 7 - Default parameters.mp4 | 10.2 MB |
| 13. CHALLENGE 7 - Default parameters.srt | 688 bytes |
| 14. ✓ CHALLENGE 7 - Default parameters - SOLUTION.mp4 | 102.4 MB |
| 14. ✓ CHALLENGE 7 - Default parameters - SOLUTION.srt | 4.9 KB |
| 15. CHALLENGE 8 - Check presence of the function parameters.mp4 | 15.9 MB |
| 15. CHALLENGE 8 - Check presence of the function parameters.srt | 964 bytes |
| 16. ✓ CHALLENGE 8 - Check presence of the function parameters - SOLUTION.mp4 | 58.2 MB |
| 16. ✓ CHALLENGE 8 - Check presence of the function parameters - SOLUTION.srt | 2.8 KB |
| 17. CHALLENGE 9 - Object Destructuring.mp4 | 10.7 MB |
| 17. CHALLENGE 9 - Object Destructuring.srt | 543 bytes |
| 18. ✓ CHALLENGE 9 - Object Destructuring - SOLUTION.mp4 | 59.8 MB |
| 18. ✓ CHALLENGE 9 - Object Destructuring - SOLUTION.srt | 2.8 KB |
| 19. CHALLENGE 10 - Destructuring and Rest Operator.mp4 | 7.3 MB |
| 19. CHALLENGE 10 - Destructuring and Rest Operator.srt | 390 bytes |
| 2. ✓ CHALLENGE 1 - Sum numbers - SOLUTION.mp4 | 105.4 MB |
| 2. ✓ CHALLENGE 1 - Sum numbers - SOLUTION.srt | 5.4 KB |
| 20. ✓ CHALLENGE 10 - Destructuring and Rest Operator - SOLUTION.mp4 | 56.2 MB |
| 20. ✓ CHALLENGE 10 - Destructuring and Rest Operator - SOLUTION.srt | 2.9 KB |
| 21. CHALLENGE 11 - Spread Operator.mp4 | 8.5 MB |
| 21. CHALLENGE 11 - Spread Operator.srt | 485 bytes |
| 22. ✓ CHALLENGE 11 - Spread Operator - SOLUTION.mp4 | 44.9 MB |
| 22. ✓ CHALLENGE 11 - Spread Operator - SOLUTION.srt | 2.3 KB |
| 23. CHALLENGE 12 - Copy Array.mp4 | 8.4 MB |
| 23. CHALLENGE 12 - Copy Array.srt | 484 bytes |
| 24. ✓ CHALLENGE 12 - Copy Array - SOLUTION.mp4 | 97.5 MB |
| 24. ✓ CHALLENGE 12 - Copy Array - SOLUTION.srt | 4.7 KB |
| 25. CHALLENGE 13 - Template Literals.mp4 | 17.0 MB |
| 25. CHALLENGE 13 - Template Literals.srt | 846 bytes |
| 26. ✓ CHALLENGE 13 - Template Literals - SOLUTION.mp4 | 91.1 MB |
| 26. ✓ CHALLENGE 13 - Template Literals - SOLUTION.srt | 4.0 KB |
| 27. CHALLENGE 14 - Object Destructuring.mp4 | 28.7 MB |
| 27. CHALLENGE 14 - Object Destructuring.srt | 1.3 KB |
| 28. ✓ CHALLENGE 14 - Object Destructuring - SOLUTION.mp4 | 97.3 MB |
| 28. ✓ CHALLENGE 14 - Object Destructuring - SOLUTION.srt | 4.9 KB |
| 29. CHALLENGE 15 - Iterate over String.mp4 | 10.2 MB |
| 29. CHALLENGE 15 - Iterate over String.srt | 600 bytes |
| 3. CHALLENGE 2 - Const.mp4 | 5.0 MB |
| 3. CHALLENGE 2 - Const.srt | 285 bytes |
| 30. ✓ CHALLENGE 15 - Iterate over String - SOLUTION.mp4 | 217.0 MB |
| 30. ✓ CHALLENGE 15 - Iterate over String - SOLUTION.srt | 10.3 KB |
| 31. CHALLENGE 16 - Swap values of the two variables.mp4 | 11.5 MB |
| 31. CHALLENGE 16 - Swap values of the two variables.srt | 625 bytes |
| 32. ✓ CHALLENGE 16 - Swap values of the two variables - SOLUTION.mp4 | 19.9 MB |
| 32. ✓ CHALLENGE 16 - Swap values of the two variables - SOLUTION.srt | 989 bytes |
| 33. CHALLENGE 17 - IIFE (Immediately Invoked Function Expression).mp4 | 23.3 MB |
| 33. CHALLENGE 17 - IIFE (Immediately Invoked Function Expression).srt | 1.3 KB |
| 34. ✓ CHALLENGE 17 - IIFE (Immediately Invoked Function Expression) - SOLUTION.mp4 | 214.2 MB |
| 34. ✓ CHALLENGE 17 - IIFE (Immediately Invoked Function Expression) - SOLUTION.srt | 11.9 KB |
| 35. CHALLENGE 18 - Classes.mp4 | 7.2 MB |
| 35. CHALLENGE 18 - Classes.srt | 376 bytes |
| 36. ✓ CHALLENGE 18 - Classes - SOLUTION.mp4 | 213.3 MB |
| 36. ✓ CHALLENGE 18 - Classes - SOLUTION.srt | 11.6 KB |
| 37. CHALLENGE 19 - Iterate over Object.mp4 | 8.8 MB |
| 37. CHALLENGE 19 - Iterate over Object.srt | 554 bytes |
| 38. ✓ CHALLENGE 19 - Iterate over Object - SOLUTION.mp4 | 142.4 MB |
| 38. ✓ CHALLENGE 19 - Iterate over Object - SOLUTION.srt | 8.7 KB |
| 39. CHALLENGE 20 - Sum positive and negative numbers.mp4 | 7.6 MB |
| 39. CHALLENGE 20 - Sum positive and negative numbers.srt | 528 bytes |
| 4. ✓ CHALLENGE 2 - Const - SOLUTION.mp4 | 68.7 MB |
| 4. ✓ CHALLENGE 2 - Const - SOLUTION.srt | 4.6 KB |
| 40. ✓ CHALLENGE 20 - Sum positive and negative numbers - SOLUTION.mp4 | 90.8 MB |
| 40. ✓ CHALLENGE 20 - Sum positive and negative numbers - SOLUTION.srt | 5.8 KB |
| 5. CHALLENGE 3 - Let.mp4 | 4.4 MB |
| 5. CHALLENGE 3 - Let.srt | 293 bytes |
| 6. ✓ CHALLENGE 3 - Let - SOLUTION.mp4 | 58.7 MB |
| 6. ✓ CHALLENGE 3 - Let - SOLUTION.srt | 2.8 KB |
| 7. CHALLENGE 4 - Hoisting.mp4 | 14.6 MB |
| 7. CHALLENGE 4 - Hoisting.srt | 674 bytes |
| 8. ✓ CHALLENGE 4 - Hoisting - SOLUTION.mp4 | 69.9 MB |
| 8. ✓ CHALLENGE 4 - Hoisting - SOLUTION.srt | 3.3 KB |
| 9. CHALLENGE 5 - Ternary Operator.mp4 | 11.3 MB |
| 9. CHALLENGE 5 - Ternary Operator.srt | 612 bytes |
| [GigaCourse.com].url | 49 bytes |
Name
DL
Uploader
Size
S/L
Added
NOTE
SOURCE: Udemy JavaScript and ES6 Challenges Do you know JavaScript
-----------------------------------------------------------------------------------
COVER

-----------------------------------------------------------------------------------
MEDIAINFO
None
×



